Добре дошли скъпи гости на VILLA SPAGGO!

Екипът на ресторанта във Villa Spaggo е готов да Ви обслужи в стаята, като за целта единствено трябва да позвъните на номер: +359 886 030 444 и да заявите Вашата поръчка.
Меню на ресторанта ще намерите във Вашата стая, както и меню Закуски.
Във връзка със Закуските Ви молим да предупредите нашия екип, ако имате желание да закусите или просто пиете чай или кафе в по-ранен час. Можем да Ви обслужим във всеки един момент след 7:00ч., след като сте заявили :)

Комплекс Villa Spaggo разполага с хотел с 1 апартамент, 1 ателие и 8 стаи, всички реновирани и луксозни. Най-запомнящите се събития са споделените и затова ресторантът предлага обслужване на различни нива като обхваща разнообразните изисквания на своите клиенти. В случай, че желаете да отпразнувате вашата сватба, детски рожден ден, юбилей, годишнина, абитуриентски бал с най-близките си хора на място, където не само да хапнете вкусно, но и да споделите щастливи мигове, то Villa Spaggo е предложение, на което не можете да устоите.

Ако вече познавате кухнята на ресторанта, то непременно ще ви зарадва това, че марката не се отклонява от наложените си традиции. В случай, че сте от онези, които досега не са посещавали някои от заведенията Spaggo… непременно трябва да опитате! Villa Spaggo се намира в Бистрица, на главния път, на 500 метра от центъра й, посока Железница. Това е бившият комплекс Елените, но вече основно ремонтиран и преобразен в типичния за Spaggo, елегантен и домашен интериор.